Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър 7/8 твВ България данните ясно показват,

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твВ България данните ясно показват,
Коментари Харесай

Д-р Първанова: И с ваксина и без ваксина, смъртността си е същата - и у нас, и в други страни

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

В България данните ясно демонстрират, че в сезона с ваксина умрелите са тъкмо толкоз, колката в сезона без ваксина. При Англия е същото - броят на умрелите в този момент е толкоз, колкото предходната година, когато още нямаше ваксина. Броят на заболелите на обаче е доста по-голям. И се прави извод, че имунизацията работи.

Това разяснява в ефира на 7/8 тв доктор Антония Първанова.

Факт е, че имунизацията не защищава от разпространяване на болестта. Да, може би се кара по-леко заболяването, само че смъртността си е същата, уточни тя.

Обещанията баха, че имунизираните ще имат по-голяма независимост на напредване, даже и на живот. Сега се оказва, че  те пак  би трябвало да носят маски, да вършат по няколко теста, че отново се разболяват, че популяризират болестта. И всички обещания се провалиха. Единственото, което остана под изискване е, че вакснираните карат болестта по-леко, само че това отново не е потвърдено, уточни тя.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР